Така, някой ще обясни ли как се регулират вратите, защото и при мен този проблем си го има?
Известие
Collapse
No announcement yet.
159 и борбата с неприемливи скърцане, дрънчене и др.
Collapse
X
-
Да, това ще е важно! Аз намерих само описание за колонките за коланите в http://www.alfaowner.comAlfa Romeo 159 1.9 JTDm Ti - "новата" - 150 млади кончета и едно дърто магаре зад волана
ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD - червен трактор- 105 одъртели коня и 1 кьопаво магаре зад волана
Comment
-
Добре, никой ли няма да се хване и да обясни как се регулират вратите? Предполагам не е някаква бог знае каква фолософия.Alfa Romeo 159 1.9 JTDm, SW, Lancia Delta II 1,6
".... 150 На превала Ляв 5 и веднага Десен 5! спирай, че си ебало майката за Ляв 2 на скок !!!ХОРАТА... "
Comment
-
Първоначално публикувано от sasho_n2 Покажи съобщениеДобре, никой ли няма да се хване и да обясни как се регулират вратите? Предполагам не е някаква бог знае каква фолософия.ако искаш на по кафе и ще ти покажа
като отвориш вратата на колонката има една скоба да кажем
отвиваш двата болта и леко я буташ на вътре посока седалките и така докато не усетиш по добро затваряне а не дрънчене
sigpic 155ex 159ex 530new
Comment
-
Първоначално публикувано от sasho_n2 Покажи съобщениеС най-голямо удовлствие утре или в неделя щ ея свършим тази работаsigpic 155ex 159ex 530new
Comment
-
Някой дали не откри откъде точно идва бръжденето от въздуховодите на централната конзола. Много ме дразни, но не съм разглобявал. Чува се само между 80 и 100км/ч... затова карам по бързо
Появи се при мен, отпред от ляво, едно много тихичко шумче, но не знам как да го нарека - не е скърцане, а все едно пиленце пее... И го има на дребните неравности - на легнал полицай, не...Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Comment
-
Днес регулирах затварянето на вратите. Ефектът е, че се затварят по-плътно и приятно. Почукването си остана - може и да е намаляло малко, но това го отдавам на въображението... Все повече се насочвам към коланите. Планката, през която минава колана на излизане от колоната, е метална и като я натискам си почуква. Изобщо явно ще трябва да сваля корите и да облепя всичко с изолация. То и вратите това ги чака, но там ще е като измисля какви говорители да слагам.Alfa Romeo 159 1.9 JTDm Ti - "новата" - 150 млади кончета и едно дърто магаре зад волана
ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD - червен трактор- 105 одъртели коня и 1 кьопаво магаре зад волана
Comment
-
Първоначално публикувано от rossenvn Покажи съобщениеДнес регулирах затварянето на вратите. Ефектът е, че се затварят по-плътно и приятно. Почукването си остана - може и да е намаляло малко, но това го отдавам на въображението... Все повече се насочвам към коланите. Планката, през която минава колана на излизане от колоната, е метална и като я натискам си почуква. Изобщо явно ще трябва да сваля корите и да облепя всичко с изолация. То и вратите това ги чака, но там ще е като измисля какви говорители да слагам.145 1.4ТС 97г.EX,156sw2.4jtd 20V 2005 EX,
159sw 2.2jts ti 07г. EX,147 1.9jtdm 8V 07г.EX
159 1.9jtdm 05г.
Comment
-
Първоначално публикувано от Митко145 Покажи съобщениеИ как са сега фугите?Alfa Romeo 159 1.9 JTDm Ti - "новата" - 150 млади кончета и едно дърто магаре зад волана
Comment
-
Първоначално публикувано от rossenvn Покажи съобщениеНе съм сигурен за кои фуги питаш? Фугите между вратите са си същите - просто вратите се затварят по-плътно, но това няма как да промени разстоянието между тях.
По този назчин ти вкарваш вратите на вътре спрямо другите детайли.Last edited by Митко145; d.m.y г., 22:55.145 1.4ТС 97г.EX,156sw2.4jtd 20V 2005 EX,
159sw 2.2jts ti 07г. EX,147 1.9jtdm 8V 07г.EX
159 1.9jtdm 05г.
Comment
-
Няма как да се промени, защото пантите не са местени, а скобата, към която се захваща ключалката, я преместих в посока към купето. Единствената разлика е, че вратата леко "потъва" навътре, ако гледаш страничната линия. Колкото повече се вкара скобата, толкова повече и вратата потъва навътре. Да, точно, не съм ти прочел редакцията.Alfa Romeo 159 1.9 JTDm Ti - "новата" - 150 млади кончета и едно дърто магаре зад волана
Comment
-
Може и да е така, но нали исках да разкарам гадното трополене. Пък и ми харесва по-плътния звук при затваряне на вратите.Alfa Romeo 159 1.9 JTDm Ti - "новата" - 150 млади кончета и едно дърто магаре зад волана
Comment
-
Първоначално публикувано от Митко145 Покажи съобщениеИ камъчетата от гумите ще бият точно в ръба,който си отворил на задният калник.
Сега се замислям, че явно при мен са били прибрани вратите, защото доста блъскаха камъчета в калниците, но след като сложих фолиото нямаше никакъв проблем.Типо 1.4i.e. ex, Punto 1,9JTD. ex
Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm. ex Lancia Musa 1.4 16v Auto ex
JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex; BMW X3 3.0 Auto
Comment
Comment